Πλατφόρμα Οργάνωσης & Διαχείρισης Εταιρικής Επικοινωνίας

Το Omnicom αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα οργάνωσης και διαχείρισης εταιρικής επικοινωνίας, ειδικά σχεδιασμένη να είναι φιλική και πλήρως λειτουργική για το χρήστη. Η εταιρεία που τη χρησιμοποιεί έχει τη δυνατότητα α οργανώνει, να εκτελεί, να παρακολουθεί και να προγραμματίζει τις επικοινωνιακές τις ενέργειες, ευκολότερα από ποτέ. Προκειμένου να είναι εφικτό αυτό, το Omnicom ενσωματώνει σε μια πλατφόρμα όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεται μια εταιρεία για να μπορεί να αξιοποιήσει αποτελεσματικά τα εξής κανάλια επικοινωνίας:


 • SMS - SMART SMS services

  Μαζική αποστολή μηνυμάτων και δυνατότητα χρήσης ειδικών συνδέσμων για ανακατεύθυνση του χρήστη στη σελίδα που επιθυμείτε.


 • VIBER service messages

  Μαζική αποστολή μηνυμάτων με δυνατότητα διάδρασης με το χρήστη και ποικιλομορφία στον τρόπο επικοινωνίας (φωτογραφίες, σύνδεσμοι, emoticons κλπ).


 • FACEBOOK API (Beta Version)

  Εργαλείο διαχείρισης εισερχόμενων μηνυμάτων από την εφαρμογή του Facebook Messenger με δυνατότητα δημιουργίας αμφίδρομης επικοινωνίας.


 • E-MAIL

  Yπάρχουν πολλοί τρόποι να προσεγγίσετε το κοινό σας μέσω ενός email. Ποιος είναι, όμως, ο πιο εύστοχος απ’ όλους.


 • RCS (Beta Version)

  Rich Communication Services είναι μια νέα τεχνολογία που αντικαθιστά το SMS και περιλαμβάνει δυνατότητες εικόνες, video, ήχος, χάρτες, μεταφορά αρχείων, άμεσες αγορές, κρατήσεις και πληρωμές.
Επικοινωνία

Επικοινωνία

2310 300 028 Δευτέρα-Παρασκευή | 9πμ–5μμ

Χάλκης 8, Θεσσαλονικη Τ.Κ. 57001